De Ochtendbar voor jouw B&B of AirBnB

 
Naast dat De ochtendbar voor veel mensen in Alkmaar in het weekend ontbijt thuisbezorgd, wordt het ook steeds meer ontdekt door B&B’s en Airbnb’s. Dat vinden wij begrijpelijk want het neemt in het geval van een B&B werk uit handen of biedt een extra service, wanneer het gaat om een Airbnb.  


Stel je voor dat je een Bed & Breakfast runt in Alkmaar. Door bepaalde omstandigheden lukt het je niet om je ontbijt te verzorgen, maar je wilt de boeking wel aannemen. In dat geval kun je dit gemakkelijk laten verzorgen door De ochtendbar. Online plaats je een zakelijke bestelling voor een speciaal B&B ontbijt, de volgende dag ontvang je een factuur. Uiteraard bespreken we eerst de praktische zaken. Wil je eerst zelf ons ontbijt proeven? Dat kan! Neem contact op voor de mogelijkheden.  
Nieuwsgierig waar het standaard B&B ontbijt uit bestaat? Uiteraard kunnen wij hier aanpassingen in doen.  

  • Verse croissants
  • Roomboter en aardbeienjam
  • Gekookte boerderij eitjes
  • Verse jus d’orange
  • Ciabatta’s
  • Jonge kaas 
  • Bio yoghurt met granola en vers fruit

Bij een Airbnb wordt doorgaans geen ontbijt geserveerd door de verhuurder. Maak het jouw gasten het nog gemakkelijker en leg de folder van De ochtendbar in jouw Airbnb. Gasten kunnen dan zelf online bestellen en afrekenen. Zij kunnen dit dit avond van te voren of zelfs de volgende ochtend nog bestellen. Dit is een ideale service voor mensen die Alkmaar bezoeken voor bijvoorbeeld een citytrip. Wil je dit ontbijt eerst zelf testen? Geen probleem. Neem contact op voor de mogelijkheden via onze contactpagina.

Een ontbijtje bestellen voor jezelf of als cadeau? Klik hier!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *