Leukste cadeau: een cadeaubon van De ochtendbar!


Wist je dat wij ook cadeaubonnen aanbieden? Wat is er nou leuker dan iemand een ontbijt aan huis als cadeau te geven. Ideaal voor een verjaardag, tijdens de kraamtijd of voor een pas getrouwd stel. We bieden deze aan vanaf €20. Hiermee kan gekozen worden voor een van onze standaard menu’s of kan je zelf het ontbijt samen stellen. De postcodegebieden waar wij bezorgen zijn 1811 t/m 1825 in Alkmaar. Voor de cadeaubonnen bezorgen wij ook in 1826.  


Andere ideale momenten om een cadeaubon van De ochtendbar te geven zijn tijdens feestdagen zoals het Sinterklaasfeest of kerst. Op de bon staat een actiecode, deze kan tijdens het bestellen worden verzilverd. De bonnen zijn een jaar geldig.  
Daarnaast worden deze feestelijk ingepakt. De cadeaubon kan worden opgehaald of we kunnen deze naar jou of de desbetreffende persoon op de post doen. Handig! 


Hoe kom je aan een cadeaubon van De Ochtendbar?


De bonnen bieden wij aan in ons bezorgmenu. Helemaal onderaan staan de keuzes voor 20 of 25 euro. Wil je hoger bedrag? Laat het ons dan weten. Je vult je eigen gegevens in en kiest voor een willekeurige dag en tijdstip (we kunnen je hem elk moment overhandigen of opsturen). Vervolgens vertel je ons in het opmerkingenveld hoe jij de bon wilt ontvangen of naar wie deze opgestuurd mag worden. Je kunt daarna online afrekenen. 

Lees ook deze blogs:

De Ochtendbar voor jouw B&B of AirBnB

Hoe werkt ons concept?

Ons verpakkingsmateriaal herbruiken

Ontbijt bestellen bij De Ochtendbar? Klik hier!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *